Veilige dagopvang voor alle honden

Dagopvang voor alle honden

Cathy’S Dogs verzorgt dagopvang in West Betuwe voor alle soorten honden. Opvang op structurele basis maar zeker ook incidenteel. Iedere hond is welkom en wij zorgen voor een plezierige, stabiele omgeving zodat ook uw hond het naar zijn/haar zin heeft en zich veilig voelt.

Zo ziet de dagopvang voor uw hond bij Cathy’S Dogs eruit

Wij nemen graag uw voorkeuren en gebruiken over zodat uw hond niet te veel hoeft te schakelen. Door het grote buitenterrein waar wij over beschikken, kan uw hond goed zijn/haar energie kwijt op de dag(en) dat hij/zij bij ons is. 

De kennels waar de honden in verblijven worden elke dag gereinigd met speciale kennelreiniger. 

Samen met andere honden spelen tijdens de dagopvang

Er zijn grote verschillen in hondenkarakters. Daarom kijken we per hond wie er bij hem/haar past, en of uw hond er überhaupt behoefte aan heeft om met andere honden te spelen.  

Naar aanleiding van deze inschatting en de wensen die u aangeeft, maken we voor uw hond een dagindeling die goed bij hem/haar past. Zo wordt de opvang voor uw hond een prettige ervaring.

Voeding tijdens de dagopvang van uw hond

Indien gewenst kunnen wij ook de voeding verzorgen voor uw hond. Zo hoeft u bij het halen en brengen nergens aan te denken en hoeft u alleen maar te genieten van het plezier dat uw hond bij ons beleeft!  

Een veilige plek voor uw hond op de dagopvang

Bij Cathy’S Dogs staat veiligheid voorop. Wij houden van alle soorten honden en bieden dan ook opvang voor alle soorten honden aan. Ook voor diensthonden en honden die geclassificeerd staan als hoog-risico honden. We zorgen er uiteraard voor dat de situatie voor alle honden veilig en prettig is. Uw hond zal nooit met een hoog-risico hond in contact komen wanneer dit niet op een veilige en verantwoorde manier kan. U hoeft zich dus absoluut geen zorgen te maken over de veiligheid van uw hond.

Dierenarts

Wanneer uw hond tijdens zijn/haar verblijf bij ons acuut zorg nodig heeft van een dierenarts of wij professioneel advies moeten inwinnen over de gezondheid van uw hond, zullen wij niet schromen contact op te nemen met onze eigen dierenarts. Uiteraard nemen wij ook met u contact op. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten zijn in geen geval op ons te verhalen.

Tarieven hondenopvang

Bekijk wat de kosten zijn voor de opvang van uw hond.

Wilt u een keer komen kijken? U bent van harte welkom! 
Neem snel contact op om een afspraak te maken met: 

Cathy Sprenger

Mail naar info@cathys.nl of bel/app naar 0610852771.